0

Winkelwagen

Bezorgen / Afhalen en Bestellen

Bestellen

  1. Onze favoriet: “via deze webshop”, hier vind u de meeste informatie, het grootste assortiment en meer afhaal- en betaalmogelijkheden. Voor het grootste gedeelte van het assortiment kunt u nu bestellen en over een half uur af te halen (mits er nog tijdvakken open staan en niet volledig vol zijn).
  2. U kunt ook een email sturen naar info@keulen.keurslager.nl om een bestelling door te geven. LET OP: dit kan niet vandaag voor vandaag afhalen). Via de mail kunt u ook voor specifiek advies terecht, deze mail wordt alleen in de ochtend uren gelezen.
  3. Telefonisch op het nummer 045 – 405 9021. LET OP: dit kan niet vandaag voor vandaag afhalen).
  4. Kom gezellig naar onze winkel voor het beste advies en assortiment.

Afhalen

Kan op de volgende manieren.

  1. U komt gezellig in onze winkel, u heeft dan de mogelijkheid om nog iets extra’s mee te nemen en contant te betalen, LET OP: u zal dan wel in de rij moet wachten.
  2. U haalt af bij de blauwe poort aan de rechterkant van de slagerij, u hoeft dan enkel op de bel te drukken. LET OP: Wij kunnen hier niet contant afrekenen, of nog iets extra’s toevoegen aan u bestelling.

Bezorgen.

Wij bezorgen winkelbestellingen in een straal van 5km om onze slagerij. (Hulsberg, Klimmen, Valkenburg aan de Geul, Wijnandsrade, Schimmert) Dit doen we bij een bestelling vanaf minimaal 25 euro en hanteren hier 5 euro bezorgkosten voor. De bestelling kan iedere ochtend worden bezorgd tussen 11 en 15h. Helaas kunnen wij niet exact aangeven hoe laat de bestelling bezorgd wordt. Voorwaarde voor bezorging is een vooraf betaling middels IDEAL en dus een online bestelling via de webshop. Zou u niet thuis zijn nemen we de bestelling mee terug naar de slagerij en kunt u deze vervolgens zelf komen afhalen.

Voor grotere bestellingen buiten een straal van 5km overleg met ons over de mogelijkheden

Install this webapp on your iPhone: tap share icon and then Add to homescreen.