Over ons

Wij zijn een dorpsslagerij gevestigd in Hulsberg, naast Valkenburg aan de Geul in Zuid-Limburg. Met ons enthousiaste team maken we alles zelf, wat ons in staat stelt om slimme keuzes te maken op het gebied van gezondheid, smaak en duurzaamheid. We hebben allen affiniteit met voeding en adviseren u hierin dus graag.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Voor vragen kunt u zeker bij ons terecht. Wij nodigen u graag uit om onze slagerij te bezoeken en dit alles zelf te ervaren. U kunt onze producten in onze online webshop terugvinden en online bestellen of wanneer u in de directe omgeving woont kunnen we deze ook laten bezorgen.

Naast een divers aanbod van vleeswaren bieden wij ook catering diensten aan, thema buffetten en meer. Voor de vleesliefhebbers is er ook onze speciale Pitmaster BBQ categorie met de meest lekkere en unieke producten (o.a. Wagyu, Black Angus, Holsteiner, Iberico). Meer info over ons vlees.

Meesterslager

Ben Keulen

Ik ben trots dat ik ben toegelaten tot de verenging van Meesterslagers. Ik ben dan ook elke dag in de weer om te verbeteren en te groeien. Mijn persoonlijke doel is om consumenten meer te betrekken bij ons mooie ambacht. Dit kunnen wij makkelijk doen, omdat wij bijna echt alles zelf maken. Hierdoor hebben we alle processen onder controle en kunnen we ook anders denken dan andere. Wij kunnen aan ieder onderdeel van het proces sleutelen, daardoor verbeteren en goed inspelen op gezondheid, versheid en duurzaamheid.

Lees meer op de website van Nederlandse Meesterslagers

Gezondheid

Door het maken van eigen fond en bouillon hoeven we nagenoeg geen zout te gebruiken.

Daarnaast hebben wij in onze slagerij geen gram gewoon keuken zout, maar een natrium arm zout. Hierdoor is het natrium gehalte 40% lager dan dat we gewoon zout zouden gebruiken. Uiteindelijk dus gezonder voor onze klanten.

Versheid

Wij kiezen er voor om dagelijks, bijna al onze producten, vers af te bakken.

Door bijvoorbeeld onze Pasteien en Gehakten dagelijks vers af te bakken krijg je een extra intense, volle bak-smaak en hoeven we vervolgens ook geen plastic te gebruiken om onze producten te verpakken.

Duurzaamheid

In samenwerking met SERVEX koel- en vriestechniek, hebben we gekozen voor een hyper modern koelsysteem, op basis van een natuurlijk koudemiddel.

Om te koelen produceer je warmte. Deze ‘ rest warmte’ gaan we opvangen in grote water buffervaten die we vervolgens middels een warmtepomp verder opwarmen. Hierdoor hoeven we geen gas meer te gebruiken in onze slagerij en zijn we in een klap een van de meest duurzaamste slagerijen van Nederland!

BBQ-slager van het jaar

Slagerij Keulen uit het Zuid-Limburgse Hulsberg is de eerste BBQ-slagerij van het jaar geworden van de Nationale BBQ weken. Keulen sprong er net iets bovenuit heeft een prachtig assortiment met een zeer uitgebreid BBQ-aanbod.

Bijzonder is de Meat Experience waar klanten de prachtigste stukken vlees kunnen bekijken. Ook op klantvriendelijkheid scoort slagerij Keulen erg goed. Dus een volledig terechte, en allereerste, BBQ-slagerij van het jaar, aldus de jury van de Nationale BBQ-weken.

Bron: de website van Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS)

Aanmelden nieuwsbrief

Abonneer je op onze Keurslager Keulen nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Vul je E-mail adres in en eventueel je naam (niet verplicht).

NIeuwsbrief Keurslager Keulen

Na het aanmelden ontvang je een e-mail om je inschrijving te bevestigen. Uitschrijven kan door de link “Uitschrijven” te volgen in onze nieuwsbrieven.