0

Winkelwagen

Over ons

Ben Keulen

Welkom op deze website!

Wij zijn een kleine dorpsslagerij met een super leuk en enthousiast team. Wij zijn een van de weinige slagerijen die nog echt alles zelf maakt waardoor gezondheid, smaak en duurzaamheid ook zeer belangrijk is voor ons. We hebben allen affiniteit met voeding en adviseren u hierin dus graag. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel dus voor vragen kunt u zeker bij ons terecht.

Graag nodig ik u uit om dit allemaal te komen ervaren in onze winkel.

Meesterslager

Ik ben trots dat ik ben toegelaten tot de verenging van Meesterslagers. Ik ben dan ook elke dag in de weer om te verbeteren en te groeien. Mijn persoonlijke doel is om consumenten weer te betrekken bij ons mooie ambacht. Dit kunnen wij makkelijk doen, omdat wij bijna echt alles zelf maken. Hierdoor hebben we alle processen onder controle en kunnen we ook anders denken dan andere. Wij kunnen aan iedere onderdeel van het proces sleutelen, daardoor verbeteren en goed inspelen op gezondheid, versheid en duurzaamheid.

meesterslagers.nl/meesterslager-ben-keulen

Gezondheid

Door het maken van eigen fond en bouillon hoeven we nagenoeg geen zout te gebruiken. Daarnaast hebben wij in onze slagerij geen gram gewoon keuken zout, maar een natrium arm zout. Hierdoor is het natrium gehalte 40% lager dan dat we gewoon zout zouden gebruiken. Uiteindelijk dus gezonder voor onze klanten.

Versheid

Wij kiezen er voor om dagelijks, bijna al onze producten, vers af te bakken. Door bijvoorbeeld onze Pasteien en Gehakten dagelijks vers af te bakken krijg je een extra intense, volle bak-smaak en hoeven we vervolgens ook geen plastic te gebruiken om onze producten te verpakken.

Duurzaamheid

Wij zijn dagelijks bezig met het besparen van plastic en afval. We hebben nu geïnvesteerd in een hyper modern natuurlijk koelsysteem. Om te koelen produceer je warmte. Deze ‘ rest warmte’  vangen we op in 3 vaten van 500 Liter die vervolgens verder wordt verwarmd door middel van een warmtepomp. Hierdoor hoeven we geen gas meer te gebruiken in onze slagerij en zijn we in een klap een van de meest duurzaamste slagerijen van Nederland!

Install this webapp on your iPhone: tap share icon and then Add to homescreen.