Recept

Brochetta sercreto nr 17

Brochetta sercreto nr 17

Een brochette gemaakt op de BBQ, met hierop secreto is eigen gedroogde ribe eye volgens geheim recept.

Ingrediënten

  • 2 plak Secreto nr 17
  • 1 plak Stokbrood
  • Olijf olie
  • 3 gram Old Amsterdam smeerkaas.
  • 1 stuk Cress

 

Bereiding

  1. Snij stokbrood in grotere schuine plakken.
  2. Besprenkel deze met olijfolie (niet te veel).
  3. Bak het stokbrood op direct vuur aan beide kanten aan.
  4. Als het stokbrood is afgekoeld, smeer hier old amsterdam smeerkaas op.
  5. Leg de twee plakken secreto nr 17 erop met 1 blaadje cress erboven op.
  6. Smakelijk.

Duurtijd:

Circa 20 min.

Beoordeling:

4,5 sterren

Aanmelden nieuwsbrief

Abonneer je op onze Keurslager Keulen nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Vul je E-mail adres in en eventueel je naam (niet verplicht).

NIeuwsbrief Keurslager Keulen

Na het aanmelden ontvang je een e-mail om je inschrijving te bevestigen. Uitschrijven kan door de link “Uitschrijven” te volgen in onze nieuwsbrieven.