Recept

Koreaanse Kipdij Saté

Koreaanse Kipdij Saté

Eigengemaakte kippendijen saté

Ingrediënten

Recept per persoon

  • 1000gr          Kippendijen blokjes.
  • 40gram         Sherry
  • 80gram         Kikkoman soja saus
  • 70gram         Basterd suiker
  • 4gram           Knolook vers
  • 15gram         Seasam olie
  • 2 bos             Lente ui
  • 3gram           Zwarte peper
  • 15gram         Zeezout.

Gerelateerde producten: Kippen dijenvlees.
Kip Brochette VG Sate
Sate-saus 200gr.

Bereiding

  1. Kippendijen in blokjes snijden.
  2. Lente uien met de hand fijn snijden
  3. Kruiden olie mengsel met het vlees mengen en 24h laten intrekken.
  4. Maak hier mooie spiesjes van en gaar ze 3min per kant op hoog vuur op de BBQ.

Duurtijd:

1 uur inclusief voorbereiding, als je een grotere partij maakt, kun je ze makkelijk nog even invriezen.

Beoordeling:

4,5 sterren

Aanmelden nieuwsbrief

Abonneer je op onze Keurslager Keulen nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Vul je E-mail adres in en eventueel je naam (niet verplicht).

NIeuwsbrief Keurslager Keulen

Na het aanmelden ontvang je een e-mail om je inschrijving te bevestigen. Uitschrijven kan door de link “Uitschrijven” te volgen in onze nieuwsbrieven.