Recept

Livar Pulled Pork

Livar Pulled Pork

Pulled pork, een heerlijke barbeque klassieker

Ingrediënten

Recept per persoon

  • 1000gram       Livar procureur
  • 100gram         Appelsap
  • 15gram           Zout
  • 3gram             Peper
  • 1gram             Paprika poeder
  • 0.5gram          chili poeder
  • 0.5gram          Koreander
  • 0.5gram          komijn poeder
  • 0.5gram          Knolfook poeder
  • 1gram             Uienpoeder
  • 10gram           suiker

Gerelateerde producten: Livar Procureur

Bereiding

  1. Injecteer de procureur met appelsap, en rub hem in met kruiden, gedurende 3 dagen in de koelkast open bewaren.
  2. Stel de BBQ in op indirect garen 100°C en zet een bakje met water op de steen, zodat er iets van stoming is tijdens het garen (je kan hier ook wiskey of??? Iets anders in doen).
  3. Leg de procureur er op en zorg voor een opvangbakje eronder (dit vocht moet je dadelijk weer gebruiken).
  4. Pul het vlees uit elkaar en meng het opvang vocht en je favoriete BBQ saus tot een heerlijke pulled pork. (het mengen moet direct gebeuren als je het vlees uit elkaar haalt, want dan slurpt het de saus op, wacht hier niet te lang mee.

Duurtijd:

10uur incl. voorbereiding.

Beoordeling:

4,5 sterren

Aanmelden nieuwsbrief

Abonneer je op onze Keurslager Keulen nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Vul je E-mail adres in en eventueel je naam (niet verplicht).

NIeuwsbrief Keurslager Keulen

Na het aanmelden ontvang je een e-mail om je inschrijving te bevestigen. Uitschrijven kan door de link “Uitschrijven” te volgen in onze nieuwsbrieven.