Livar Pulled Pork
Pulled pork, een heerlijke barbeque klassieker
Ingrediënten
Recept per persoon
- 1000gram Livar procureur
- 100gram Appelsap
- 15gram Zout
- 3gram Peper
- 1gram Paprika poeder
- 0.5gram chili poeder
- 0.5gram Koreander
- 0.5gram komijn poeder
- 0.5gram Knolfook poeder
- 1gram Uienpoeder
- 10gram suiker
Gerelateerde producten: Livar Procureur
Bereiding
- Injecteer de procureur met appelsap, en rub hem in met kruiden, gedurende 3 dagen in de koelkast open bewaren.
- Stel de BBQ in op indirect garen 100°C en zet een bakje met water op de steen, zodat er iets van stoming is tijdens het garen (je kan hier ook wiskey of??? Iets anders in doen).
- Leg de procureur er op en zorg voor een opvangbakje eronder (dit vocht moet je dadelijk weer gebruiken).
- Pul het vlees uit elkaar en meng het opvang vocht en je favoriete BBQ saus tot een heerlijke pulled pork. (het mengen moet direct gebeuren als je het vlees uit elkaar haalt, want dan slurpt het de saus op, wacht hier niet te lang mee.
Duurtijd:
10uur incl. voorbereiding.
Beoordeling:
4,5 sterren