Recept

Ranger Valley Bavette

Ranger Valley Bavette

Ranger Valley Bavette

Ingrediënten

  • 75 gram Ranger Valley bavette (270d graan gevoerd)
  • Snuf Grof zeezout
  • Snuf Grof zwarte peper

Bereiding

  1. Vlees goed 1h van te voren uit de koelkast halen en ieder half uur
    droogdeppen met keukenrol en omdraaien.
  2. Doe het vlees op een BBQ van liefst 50°C ingepakt in aluminium folie, gedurende circa 45minuten.
  3. Zorg dat je een zeer hete BBQ hebt en leg het zonder de folie erop, draai pas om als het vlees los laat. Doe zo beide kanten.
  4. Modelleer eerst het vlees waarna je haaks op de draad kan snijden.
  5. Af garneren met zeezout en peper.

Duurtijd:

Circa 50 min

Beoordeling:

5,0 sterren

Aanmelden nieuwsbrief

Abonneer je op onze Keurslager Keulen nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Vul je E-mail adres in en eventueel je naam (niet verplicht).

Nieuwsbrief Keurslager Keulen

Na het aanmelden ontvang je een e-mail om je inschrijving te bevestigen. Uitschrijven kan door de link “Uitschrijven” te volgen in onze nieuwsbrieven.