Voor ultieme smaakbeleving, reverse sear: inpakken in aluminium folie en 30 minuten in de oven op 50 graden Celsius, stand hete lucht. Waarna lekker hard rondom aanschroeien en afmaken met grof zeezout.
Black Angus Australie, Bavette
Vanaf €31.45
Zeer malse biefstuk, met een grove vleesdraad, mooie marmering, super vol van smaak. Diverse gewichten op voorraad in de diepvries.
About the meat:
- Dit Black Angus vlees komt van de Rangers Valley uit de oostkust van Australië. De unieke smaak van dit vlees komt voornamelijk door het minimaal 270dagen lang bijvoeren van hoogwaardig geselecteerde granen. Mooie marmering en een super romige smaak, die nog zeer lang blijft hangen. Voor meer informatie over de Rangers Valley https://www.rangersvalley.com.au/
Ingrediënten | 100%, rundvlees. |
---|---|
Voedingswaarde | energie_kj=258, energie_kcal=61, vetten=25, vetten_verzadigd=10, koolhydraten=1, suikers=1.3, vezels=0, eiwitten=17, zout=0.2 |