Black Angus Australie, Bavette

Vanaf 31.45

Zeer malse biefstuk, met een grove vleesdraad, mooie marmering, super vol van smaak. Diverse gewichten op voorraad in de diepvries.

About the meat:

  • Dit Black Angus vlees komt van de Rangers Valley uit de oostkust van Australië. De unieke smaak van dit vlees komt voornamelijk door het minimaal 270dagen lang bijvoeren van hoogwaardig geselecteerde granen. Mooie marmering en een super romige smaak, die nog zeer lang blijft hangen. Voor meer informatie over de Rangers Valley https://www.rangersvalley.com.au/ 
SKU: 2891Categorie: Pitmaster

Voor ultieme smaakbeleving, reverse sear: inpakken in aluminium folie en 30 minuten in de oven op 50 graden Celsius, stand hete lucht. Waarna lekker hard rondom aanschroeien en afmaken met grof zeezout.

Ingrediënten

100%, rundvlees.

Voedingswaarde

energie_kj=258, energie_kcal=61, vetten=25, vetten_verzadigd=10, koolhydraten=1, suikers=1.3, vezels=0, eiwitten=17, zout=0.2

Heerlijk in combinatie met...

Andere mensen kochten ook

Aanmelden nieuwsbrief

Abonneer je op onze Keurslager Keulen nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Vul je E-mail adres in en eventueel je naam (niet verplicht).

Nieuwsbrief Keurslager Keulen

Na het aanmelden ontvang je een e-mail om je inschrijving te bevestigen. Uitschrijven kan door de link “Uitschrijven” te volgen in onze nieuwsbrieven.