Voor ultieme smaakbeleving, reverse sear: inpakken in aluminium folie en 30 minuten in de oven op 50 graden Celsius, stand hete lucht. Waarna lekker hard rondom aanschroeien en afmaken met grof zeezout.
BAA – Bavette
Vanaf €31.45
About the meat:
- Dit Black Angus vlees wordt helemaal geïmporteerd vanuit de Rangers Valley aan de oostkust van Australië. De meest unieke smaak van dit vlees komt voornamelijk uit de streek en het bijvoeren van minimaal 270dagen geselecteerde granen. Dit vlees is gewoon uitzonderlijk.
- Het graan voeren geeft een super romige smaak, die nog zeer lang blijft hangen.
- Naar onze mening de lekkerste bavette ooit.
Opmerkingen:
- zie voor recept ideeën: https://keulenkeurslager.nl/recepten/
- Bavette altijd tegen de draad snijden!
- Voor meer informatie over Rangers valley zie website: https://www.rangersvalley.com.au/
Ingrediënten | 100%, rundvlees. |
---|---|
Voedingswaarde | energie_kj=258, energie_kcal=61, vetten=25, vetten_verzadigd=10, koolhydraten=1, suikers=1.3, vezels=0, eiwitten=17, zout=0.2 |