Black Angus Australie, Briskit

Vanaf 108.92

Gesneden vanuit de borst, mooi in vetgehalte en super van smaak. Indien goed bereid, is dit waanzinnig (trek wel een uurtje of 10 uit). We verkopen enkel hele briskit vanuit de diepvries, circa 2800gram per stuk. 

About the meat:

  • Dit Black Angus vlees komt van de Rangers Valley uit de oostkust van Australië. De unieke smaak van dit vlees komt voornamelijk door het minimaal 270dagen lang bijvoeren van hoogwaardig geselecteerde granen. Mooie marmering en een super romige smaak, die nog zeer lang blijft hangen. Voor meer informatie over de Rangers Valley https://www.rangersvalley.com.au/ 
  • Bij recepten op deze website een leuk recept te vinden.
SKU: 2893Categorie: Pitmaster

Vraag voor bereidingsadvies.

Ingrediënten

100%, Rundvlees.

Voedingswaarde

energie_kj=524, energie_kcal=124, vetten=4, vetten_verzadigd=2, koolhydraten=1, suikers=0, vezels=0, eiwitten=21, zout=0.2

Andere mensen kochten ook

Aanmelden nieuwsbrief

Abonneer je op onze Keurslager Keulen nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Vul je E-mail adres in en eventueel je naam (niet verplicht).

Nieuwsbrief Keurslager Keulen

Na het aanmelden ontvang je een e-mail om je inschrijving te bevestigen. Uitschrijven kan door de link “Uitschrijven” te volgen in onze nieuwsbrieven.