Vraag voor bereidingsadvies.
Black Angus Australie, Briskit
Vanaf €108.92
Gesneden vanuit de borst, mooi in vetgehalte en super van smaak. Indien goed bereid, is dit waanzinnig (trek wel een uurtje of 10 uit). We verkopen enkel hele briskit vanuit de diepvries, circa 2800gram per stuk.
About the meat:
- Dit Black Angus vlees komt van de Rangers Valley uit de oostkust van Australië. De unieke smaak van dit vlees komt voornamelijk door het minimaal 270dagen lang bijvoeren van hoogwaardig geselecteerde granen. Mooie marmering en een super romige smaak, die nog zeer lang blijft hangen. Voor meer informatie over de Rangers Valley https://www.rangersvalley.com.au/
- Bij recepten op deze website een leuk recept te vinden.
Ingrediënten | 100%, Rundvlees. |
---|---|
Voedingswaarde | energie_kj=524, energie_kcal=124, vetten=4, vetten_verzadigd=2, koolhydraten=1, suikers=0, vezels=0, eiwitten=21, zout=0.2 |