BAC – Prime Tournedos

Vanaf 17.80

About the meat:

  • Deze steak is afkomstig van het Balck Angus ras maar nu uit Canada, waar er een overvloed is aan gras en water. wat deze steaks nu zo bijzonder maakt is is dat deze dieren minimaal 200 dagen graan krijgen bijgevoerd. Deze graan zorgt voor een juiste marmering en smaak van deze steaks. Deze steaks zijn beoordeeld als Beste steak van de wereld . Gecertificeerd onder Prime beef AAA
  • Het graan voeren geeft een super romige smaak, die je nog lang blijft proeven.
  • De tournedos wordt gesneden enkel van het midden stuk van de ossenhaas, ook wel filet mignon genoemd, de ossenhaas is de zachtste spier van de koe, waardoor enkel top kwaliteit. 

Opmerkingen:

SKU: 2886Categorie: 280 - Pitmaster BBQ

Voor ultieme smaakbeleving, reverse sear: inpakken in aluminium folie en 30 minuten in de oven op 50 graden Celsius, stand hete lucht. Waarna lekker hard rondom aanschroeien en afmaken met grof zeezout.

Ingrediënten

100%, rundvlees.

Voedingswaarde

energie_kj=521, energie_kcal=124, vetten=4, vetten_verzadigd=2, koolhydraten=1, suikers=0, vezels=0, eiwitten=21, zout=0.2

Aanmelden nieuwsbrief

Abonneer je op onze Keurslager Keulen nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Vul je E-mail adres in en eventueel je naam (niet verplicht).

NIeuwsbrief Keurslager Keulen

Na het aanmelden ontvang je een e-mail om je inschrijving te bevestigen. Uitschrijven kan door de link “Uitschrijven” te volgen in onze nieuwsbrieven.