dikke plakken bakken in hete boter. 3 min. aan iedere kant.
Balkenbrij blokje
€5.95 per stuk
How it’s made:
- Ons eeuwen oude geheime recept. gemaakt ik eigenworstmakerij.
- Het grote verschil tussen balkenbrij en bloedworst is, dat balkenbrij roerend gegaard wordt, waardoor meer vochtverlies en dus droger en ook krachtiger van smaak.
Opmerking:
- Gemaakt met natrium arm zout.
- Zonder lactaten en acetaten.
Ingrediënten | varkenszwoerd, 20%, varkensvlees, 14%, varkensbloed, ui, boekweitmeel, water, zout, specerijen, gistextract, suiker, mosterdzaad, conserveermiddel, E250, selderij, natuurlijk, aroma. |
---|---|
Allergenen | selderij, mosterd |
Voedingswaarde | energie_kj=1101, energie_kcal=319, vetten=18, vetten_verzadigd=7, koolhydraten=10, suikers=1, vezels=1, eiwitten=16, zout=1.7 |