Balkenbrij blokje

5.95 per stuk

How it’s made:

  • Ons eeuwen oude geheime recept. gemaakt ik eigenworstmakerij. 
  • Het grote verschil tussen balkenbrij en bloedworst is, dat balkenbrij roerend gegaard wordt, waardoor meer vochtverlies en dus droger en ook krachtiger van smaak.

Opmerking:

  • Gemaakt met natrium arm zout.
  • Zonder lactaten en acetaten. 
SKU: 1195Categorie: Charcutterie

dikke plakken bakken in hete boter. 3 min. aan iedere kant.

Ingrediënten

varkenszwoerd, 20%, varkensvlees, 14%, varkensbloed, ui, boekweitmeel, water, zout, specerijen, gistextract, suiker, mosterdzaad, conserveermiddel, E250, selderij, natuurlijk, aroma.

Allergenen

selderij, mosterd

Voedingswaarde

energie_kj=1101, energie_kcal=319, vetten=18, vetten_verzadigd=7, koolhydraten=10, suikers=1, vezels=1, eiwitten=16, zout=1.7

Andere mensen kochten ook

Aanmelden nieuwsbrief

Abonneer je op onze Keurslager Keulen nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Vul je E-mail adres in en eventueel je naam (niet verplicht).

Nieuwsbrief Keurslager Keulen

Na het aanmelden ontvang je een e-mail om je inschrijving te bevestigen. Uitschrijven kan door de link “Uitschrijven” te volgen in onze nieuwsbrieven.