BAS – Bavette gemarineerd

Vanaf 18.45

About the meat:

  • Dit Black Angus importeren we uit Schotland, waar dit ras zijn ook vandaan komt. Deze koeien lopen op de continue beregende sappige Hooglanden van Schotland. Dit geeft een unieke smaak aan het vlees. Het kenmerk is dat de Angus zeer weinig voedsel nodig heeft, maar ga je hem voeren dan ontstaand er iets!. Zie de black Angus Canada en Australië. 
  • Gemarineerd met een super bavette marinade.

Opmerking:

  • Na het bakken tegen de draad snijden!!!

Voor ultieme smaakbeleving, reverse sear: inpakken in aluminium folie en 30 minuten in de oven op 50 graden Celsius, stand hete lucht. Waarna lekker hard rondom aanschroeien en afmaken met grof zeezout.

Ingrediënten

95%, rundvlees, plantaardig, raap, en, zonnebloemolie, zout, groenten, knoflook, ui, en, paprika.

Voedingswaarde

energie_kj=945, energie_kcal=225, vetten=17, vetten_verzadigd=7, koolhydraten=2, suikers=0.4, vezels=0, eiwitten=17, zout=1.2

Aanmelden nieuwsbrief

Abonneer je op onze Keurslager Keulen nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Vul je E-mail adres in en eventueel je naam (niet verplicht).

NIeuwsbrief Keurslager Keulen

Na het aanmelden ontvang je een e-mail om je inschrijving te bevestigen. Uitschrijven kan door de link “Uitschrijven” te volgen in onze nieuwsbrieven.