Voor ultieme smaakbeleving, reverse sear: inpakken in aluminium folie en 45 minuten in de oven op 52 graden Celsius, stand hete lucht. Waarna lekker hard rondom aanschroeien, snijden tegen de draad en afmaken met grof zeezout.
Belgisch witblauw, Bavette
Vanaf €13.56
Mooie zeer malse biefstuk met weinig vet.
About the meat:
- Het beste vlees uit de regio (<25km), van het ras Belgische witblauw, enkel vrouwelijk vlees met vrije uitloop.
- Hoog in omega 3-vetzuur, laag in vet en super mals.
Opmerkingen:
- Denk aan snijden tegen de draad!!!
- Wekelijks vers, zolang de voorraad strekt.
Ingrediënten | 100%, rundvlees. |
---|---|
Voedingswaarde | energie_kj=524, energie_kcal=124, vetten=4, vetten_verzadigd=2, koolhydraten=1, suikers=0, vezels=0, eiwitten=21, zout=0.2 |