Voor ultieme smaakbeleving, reverse sear: inpakken in aluminium folie en 45minuten in de oven op 50 graden Celsius, stand hete lucht. Waarna lekker hard rondom aanschroeien en afmaken met grof zeezout.
Diamanthaas
Vanaf €32.13
About the meat:
- Het beste Vrouwelijk Belgische witblauw rund uit de regio (<25km), met vrije uitloop en minimaal 2 weideseizoenen, hoog in omega 3-vetzuur, laag in vet en super mals.
- De officiële benaming is Kogel schouder, maar omdat Joden vroeger enkel vlees wilde van de voorkant van het rund en dit het meest malste stukje van voorkant is, werd dit al snel Jodenhaas genoemd of te wel diamanthaas.
- Van dit ras absoluut de beste diamant haas verkrijgbaar.
Opmerkingen:
- Een hele diamanthaas heel weegt tussen 600 en 800 gram, wij verkopen enkel hele.
- Wekelijks vers, zolang de voorraad strekt.
Ingrediënten | 100%, rundvlees. |
---|---|
Voedingswaarde | energie_kj=521, energie_kcal=124, vetten=4, vetten_verzadigd=2, koolhydraten=1, suikers=0, vezels=0, eiwitten=21, zout=0.2 |