Voor ultieme smaakbeleving, reverse sear: inpakken in aluminium folie en 45 minuten in de oven op 50 graden Celsius, stand hete lucht. Waarna lekker hard rondom aanschroeien en afmaken met grof zeezout.
Belgisch witblauw, Ribeye
Vanaf €20.94
Een echte grote jongen, gesneden op duimdikte is deze al snel 600gram, super mals, maar laag in vet. Wekelijks vers, zolang de voorraad strekt.
About the meat:
- Het beste vlees uit de regio (<25km), van het ras Belgische witblauw, enkel vrouwelijk vlees met vrije uitloop.
- Hoog in omega 3-vetzuur, laag in vet en super mals.
Ingrediënten | 100%, rundvlees. |
---|---|
Voedingswaarde | energie_kj=521, energie_kcal=124, vetten=4, vetten_verzadigd=2, koolhydraten=1, suikers=0, vezels=0, eiwitten=21, zout=0.2 |