Cacciatore naturale

4.45 per stuk

How it’s made:

  • Onze eigen cacciatore varianten worden gemalen van puur varkensvlees en heerlijke Italiaanse kruiden. Deze worsten worden dan 4-5 weken in een klimaatkast ( in onze winkel ) met goede bacteriën weggehangen, De witte kleur aan de buitenkant is een echte schimmel die zorgt voor een heerlijke smaak.

Opmerking:

  • Met natrium arm zout gemaakt.
  • Voor 100 gram Cervelaat is 135 gram vers product gebruikt.
  • Zonder kleurstoffen, lactaten en of acetaten.
  • Lekkerste is lekker dun snijden.

Ingrediënten

96%, varkensvlees, zout, specerijen, suiker, starterculturen, conserveermiddel, E250.

Voedingswaarde

energie_kj=1155, energie_kcal=275, vetten=24, vetten_verzadigd=9, koolhydraten=1, suikers=0.2, vezels=0, eiwitten=15, zout=2.8

Aanmelden nieuwsbrief

Abonneer je op onze Keurslager Keulen nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Vul je E-mail adres in en eventueel je naam (niet verplicht).

NIeuwsbrief Keurslager Keulen

Na het aanmelden ontvang je een e-mail om je inschrijving te bevestigen. Uitschrijven kan door de link “Uitschrijven” te volgen in onze nieuwsbrieven.