Voor ultieme smaakbeleving, reverse sear: inpakken in aluminium folie en 45minuten in de oven op 65 graden Celsius, stand hete lucht. Waarna lekker hard rondom aanschroeien en afmaken met grof zeezout.
Duroc – Iberico pluma (nekdeel)
Vanaf €9.99
About the meat:
- Herkomt Guijuelo uit de Salamanca streep Spanje.
- Is een kruising van 75% Iberco en 25% Duroc, er wordt gekozen voor 25% duroc om meer marmering te krijgen.
- Het lekkerste iberico vlees wordt enkel geslacht in de december maand, wij kopen dit vers in vervolgens direct quick frozen verpakt.
- De pluma is een vleesdeel in de nek van het varken, geweldig om even om en om te bakken.
Opmerking:
- Niet te vergelijken met regulier varkensvlees, is het wagyu onder de varkens.
Ingrediënten | 100%, Varkensvlees. |
---|---|
Voedingswaarde | energie_kj=983, energie_kcal=177, vetten=22, vetten_verzadigd=9, koolhydraten=1, suikers=0, vezels=0, eiwitten=15, zout=0.2 |