Duroc – Iberico pluma (nekdeel)

Vanaf 9.99

About the meat:

  • Herkomt Guijuelo uit de Salamanca streep Spanje. 
  • Is een kruising van 75% Iberco en 25% Duroc, er wordt gekozen voor 25% duroc om meer marmering te krijgen.
  • Het lekkerste iberico vlees wordt enkel geslacht in de december maand, wij kopen dit vers in vervolgens direct quick frozen verpakt.
  • De pluma is een vleesdeel in de nek van het varken, geweldig om even om en om te bakken.

Opmerking:

  • Niet te vergelijken met regulier varkensvlees, is het wagyu onder de varkens. 
SKU: 2355Categorie: 280 - Pitmaster BBQ

Voor ultieme smaakbeleving, reverse sear: inpakken in aluminium folie en 45minuten in de oven op 65 graden Celsius, stand hete lucht. Waarna lekker hard rondom aanschroeien en afmaken met grof zeezout.

Ingrediënten

100%, Varkensvlees.

Voedingswaarde

energie_kj=983, energie_kcal=177, vetten=22, vetten_verzadigd=9, koolhydraten=1, suikers=0, vezels=0, eiwitten=15, zout=0.2

Aanmelden nieuwsbrief

Abonneer je op onze Keurslager Keulen nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Vul je E-mail adres in en eventueel je naam (niet verplicht).

NIeuwsbrief Keurslager Keulen

Na het aanmelden ontvang je een e-mail om je inschrijving te bevestigen. Uitschrijven kan door de link “Uitschrijven” te volgen in onze nieuwsbrieven.