Duroc – Iberico Ribfingers

Vanaf 18.94

About the meat:

  • Herkomt Guijuelo uit de Salamanca streep Spanje. 
  • Is een kruising van 75% Iberco en 25% Duroc, er wordt gekozen voor 25% duroc om meer marmering te krijgen.
  • Het lekkerste iberico vlees wordt enkel geslacht in de december maand, wij kopen dit vers in vervolgens direct quick frozen verpakt.
  • De finger ribs, is het vlees tussen de ribben, heerlijk om te marineren en te bakken voor bij een taco.

Opmerking:

  • Niet te vergelijken met regulier varkensvlees, is het wagyu onder de varkens. 
SKU: 2354Categorie: 280 - Pitmaster BBQ

Vraag om advies, of doe inspiratie op via onze website bij het kopje recepten.

Ingrediënten

100%, Varkensvlees.

Voedingswaarde

energie_kj=634, energie_kcal=151, vetten=8, vetten_verzadigd=3, koolhydraten=1, suikers=0, vezels=0, eiwitten=19, zout=0.2

Aanmelden nieuwsbrief

Abonneer je op onze Keurslager Keulen nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Vul je E-mail adres in en eventueel je naam (niet verplicht).

NIeuwsbrief Keurslager Keulen

Na het aanmelden ontvang je een e-mail om je inschrijving te bevestigen. Uitschrijven kan door de link “Uitschrijven” te volgen in onze nieuwsbrieven.