Voor ultieme smaakbeleving, reverse sear: inpakken in aluminium folie en 45minuten in de oven op 50 graden Celsius, stand hete lucht. Waarna lekker hard aanschroeien.
HOL – Ribeye
Vanaf €17.67
About the meat:
- Dit Holsteiner runderras uit Noord Duitsland is juist als ons Fries runderras van oorsprong een melkras. Maar deze boeren hebben deze vrouwelijke vaarsen laten opgroeien voor hun vlees, dit is dus een echte dubbel doe koe. Mooi gemarmerd wat vaster van structuur, lekker sappig en vol van smaak.
- Doordat dit vlees wat vaster is, maar toch een mooie marmering is dit perfect voor dry aged, hierdoor wordt het vlees malser en komen er noot achtige smaken naar boven.
Opmerkingen:
- Minimaal 3 weken dry aged.
- Holsteiner hebben we wekelijks vers, zolang de voorraad strekt.
- zie voor recept ideeën: https://keulenkeurslager.nl/recepten/
- Portie grote circa 300gram per stuk anders wordt deze te dun om te bakken.
Ingrediënten | 100%, rundvlees. |
---|---|
Voedingswaarde | energie_kj=772, energie_kcal=184, vetten=12, vetten_verzadigd=2, koolhydraten=1, suikers=0, vezels=1, eiwitten=19, zout=0.2 |