Voor ultieme smaakbeleving, reverse sear: inpakken in aluminium folie en 120 minuten in de oven op 50 graden Celsius, stand hete lucht. Waarna lekker hard rondom aanschroeien en afmaken met grof zeezout.
Ingredienten: 100% rundvlees.
HOL – T-Bone Steak
Vanaf €54.90
About the meat:
- Dit Holsteiner runderras uit Noord Duitsland is juist als ons Fries runderras van oorsprong een melkras. Maar deze boeren hebben deze vrouwelijke vaarsen laten opgroeien voor hun vlees, dit is dus een echte dubbel doe koe. Mooi gemarmerd wat vaster van structuur, lekker sappig en vol van smaak.
- Wij zagen T bone’s enkel met het dikke stuk ossenhaas, dit noemen ze ook wel porterhouse steak
Opmerkingen:
- Vraag voor bereidingsadvies.
- zie voor recept ideeën: https://keulenkeurslager.nl/recepten/
- normale portie 200gram pp.
Ingrediënten | 100%, rundvlees. |
---|---|
Voedingswaarde | energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0 |