Voor ultieme smaakbeleving, reverse sear: inpakken in aluminium folie en 120 minuten in de oven op 50 graden Celsius, stand hete lucht. Waarna lekker hard rondom aanschroeien en afmaken met grof zeezout.
Ingredienten: 100% rundvlees.
RUB – Cote d`lote
Vanaf €55.04
About the meat:
- Het Rubia Gallaga runder ras komt uit noord Spanje. Dit runderras is het meest geliefd onder de Spaanse sterrenkoks. Het groeit op aan de oostkust van Noord Spanje, waar de ziltige wind over de weiden waait. Het is een echt vlees ras en stamt zijn oorsprong uit een mix van de volgende assen: Portugese Barrosa, Zwitsers Bruin vee, Oostenrijks Simmentaler en het Brits Kort hoorn ras. Een super mooie mix voor perfect mals vlees, mooie vuurrode kleur en toch goed gemarmerd, voor een volle en sappige smaak.
- Doordat dit vlees een mooie marmering heeft is dit perfect voor dry aged, hierdoor wordt het vlees nog malser en komen er noot achtige smaken naar boven.
Opmerkingen:
- Minimaal 3 weken dry aged in onze eigen kast.
- zie voor recept ideeën: https://keulenkeurslager.nl/recepten/
Ingrediënten | 100%, rundvlees. |
---|---|
Voedingswaarde | energie_kj=521, energie_kcal=124, vetten=4, vetten_verzadigd=2, koolhydraten=1, suikers=0, vezels=0, eiwitten=21, zout=0.2 |