RUB – Striploin

Vanaf 20.64

About the meat:

  • Het Rubia Gallaga runder ras komt uit noord Spanje. Dit runderras is het meest geliefd onder de Spaanse sterrenkoks. Het groeit op aan de oostkust van Noord Spanje, waar de ziltige wind over de weiden waait. Het is een echt vlees ras en stamt zijn oorsprong uit een mix van de volgende assen: Portugese Barrosa, Zwitsers Bruin vee, Oostenrijks Simmentaler en het Brits Kort hoorn ras. Een super mooie mix voor perfect mals vlees, mooie vuurrode kleur en toch goed gemarmerd, voor een volle  en sappige smaak.
  • Doordat dit vlees een mooie marmering heeft is dit perfect voor dry aged, hierdoor wordt het vlees nog malser en komen er noot achtige smaken naar boven.
  • Striploin is de Engelse benaming voor entrecote. 

Opmerkingen:

SKU: 2852Categorie: 280 - Pitmaster BBQ

Voor ultieme smaakbeleving, reverse sear: inpakken in aluminium folie en 45minuten in de oven op 50 graden Celsius, stand hete lucht. Waarna lekker hard aanschroeien.

Ingrediënten

100%, rundvlees.

Voedingswaarde

energie_kj=521, energie_kcal=124, vetten=4, vetten_verzadigd=2, koolhydraten=1, suikers=0, vezels=0, eiwitten=21, zout=0.2

Aanmelden nieuwsbrief

Abonneer je op onze Keurslager Keulen nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Vul je E-mail adres in en eventueel je naam (niet verplicht).

NIeuwsbrief Keurslager Keulen

Na het aanmelden ontvang je een e-mail om je inschrijving te bevestigen. Uitschrijven kan door de link “Uitschrijven” te volgen in onze nieuwsbrieven.