Bestellen, bezorgen en afhalen

Bestellen

  • In onze webshop vind u het lekkerste assortiment dat u kunt afhalen of laten bezorgen. Voor het grootste gedeelte van het assortiment kunt u nu bestellen en is uw bestelling over een half uur af te halen (mits er nog tijdvakken open staan en niet volledig vol zijn).
  • Specifieke wensen voor een product kunt u invullen in het “opmerking” veld op de product pagina van het product dat u gaat bestellen. 
  • Via de mail of het contactformulier kunt u ook voor specifiek advies terecht, deze mail wordt alleen in de ochtend uren gelezen. Telefonisch op het nummer 045 – 405 9021LET OP: dit kan niet vandaag voor vandaag afhalen).
  • Via ‘Mijn account’ pagina kunt u uw eigen account aanmaken. Heeft u al een account, dan kunt u hier inloggen of tijdens het bestellen. Gebruik ‘wachtwoord vergeten’ om uw wachtwoord te resetten als u het wachtwoord bent vergeten. Er wordt automatisch een account voor u aangemaakt tijdens het bestellen (ook i.v.m. naderhand contact afrekenen).

    Heeft u specifieke wensen of advies nodig? U kunt natuurlijk ook gezellig naar onze winkel komen voor het beste advies en assortiment.

Afhalen

Kan op de volgende manieren:

  1. U haalt af bij de blauwe poort aan de rechterkant van de slagerij, u hoeft dan enkel op de bel te drukken. LET OP: Wij kunnen hier niet contant afrekenen, of nog iets extra’s toevoegen aan u bestelling. U kunt hier pinnen en eventueel spaarpunten krijgen voor ons Keurslager Spaarprogramma.
  2. U komt gezellig in onze winkel, u heeft dan de mogelijkheid om nog iets extra’s mee te nemen en contant te betalen. LET OP: u zal dan wel in de rij moet wachten.

Bezorgen

Wij bezorgen in een straal van 5 km om onze slagerij (Hulsberg, Klimmen, Valkenburg aan de Geul, Wijnandsrade, Schimmert).

Dit doen we bij een bestelling vanaf minimaal € 25,- en hanteren hier € 5,- bezorgkosten voor. De bestelling kan iedere ochtend worden bezorgd tussen 11:00 en 15:00 uur. Helaas kunnen wij niet exact aangeven hoe laat de bestelling bezorgd wordt.

Voorwaarde voor bezorging is een vooraf betaling middels IDEAL en dus een online bestelling via de webshop. Zou u niet thuis zijn, nemen we de bestelling mee terug naar de slagerij en kunt u deze vervolgens zelf komen afhalen.

Voor grotere bestellingen buiten een straal van 5 km overleg met ons over de mogelijkheden. Neem even contact op.

Aanmelden nieuwsbrief

Abonneer je op onze Keurslager Keulen nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Vul je E-mail adres in en eventueel je naam (niet verplicht).

NIeuwsbrief Keurslager Keulen

Na het aanmelden ontvang je een e-mail om je inschrijving te bevestigen. Uitschrijven kan door de link “Uitschrijven” te volgen in onze nieuwsbrieven.