Recept

Fajita Black Angus Bavette

Fajita Black Angus Bavette

Ingrediënten

  • 150 gram Black Angus bavette (Schots gras gevoerd)
  • 1st Tortilla
  • 20 gram Chimichurie
  • 25 gram Guacamole
  • 25 gram paprika en uien gesneden

Bereiding

  1. Bak de tortilla’s kort aan op direct vuur op de BBQ. Smeer deze hierna in met guacamole.
  2. Zorg dat de bavette op kamer temperatuur is (1h van te voren uit de ijskast) en dep deze droog.
  3. Zorg dat de BBQ op direct grillen staat en goed op temperatuur is.
  4. Schroei beide kanten aan, pas omdraaien als het vlees los laat.
  5. Trancheer de bavette tegen de vleesdraad en vul de tortilla met het getrancheerd vlees.
  6. Doe hierop de chimichurie + paprika en uien en vouw de tortilla dicht, eventueel schuin doorsnijden.

Duurtijd:

Circa 10 min

Beoordeling:

4,5 sterren

Aanmelden nieuwsbrief

Abonneer je op onze Keurslager Keulen nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Vul je E-mail adres in en eventueel je naam (niet verplicht).

NIeuwsbrief Keurslager Keulen

Na het aanmelden ontvang je een e-mail om je inschrijving te bevestigen. Uitschrijven kan door de link “Uitschrijven” te volgen in onze nieuwsbrieven.