Voor ultieme smaakbeleving, reverse sear: inpakken in aluminium folie en 45 minuten per cm in de oven op 55 graden Celsius, stand hete lucht. Waarna lekker hard aanschroeien.
Belgisch witblauw, Ossenhaas aan het stuk
Vanaf €23.97
About the meat:
- Het beste Vrouwelijk Belgische witblauw rund uit de regio (<25km), met vrije uitloop en minimaal 2 weideseizoenen, hoog in omega 3-vetzuur, laag in vet en super mals.
- De ossenhaas wordt gesneden enkel van het midden stuk van de ossenhaas, ook wel filet mignon genoemd, de ossenhaas is de zachtste spier van de koe, waardoor enkel top kwaliteit.
Opmerkingen:
- Wekelijks vers, zolang de voorraad strekt.
Ingrediënten | 100%, rundvlees. |
---|---|
Voedingswaarde | energie_kj=521, energie_kcal=124, vetten=4, vetten_verzadigd=2, koolhydraten=1, suikers=0, vezels=0, eiwitten=21, zout=0.2 |