Voor ultieme smaakbeleving, reverse sear: inpakken in aluminium folie en 45 minuten per cm in de oven op 55 graden Celsius, stand hete lucht. Waarna lekker hard aanschroeien.
Ossehaas Belgisch witblauw aan het stuk
Vanaf €23.97
About the meat:
- Het Belgisch Blauw ras komt oorspronkelijk uit België, dit ras is gefokt voor super malse biefstuk met minimaal vet.
- Wij houden onzen dieren al meer dan 35 jaar aan de rand van het Daniker bos te Schinnen op een ouderwetse potstal.
- Vrijheid en top voer is het succes van deze kwaliteit.
- De ossenhaas wordt gesneden enkel van het midden stuk van de ossenhaas, ook wel filet mignon genoemd, de ossenhaas is de zachtste spier van de koe, waardoor enkel top kwaliteit.
Opmerkingen:
- Wekelijks vers, zolang de voorraad strekt.
Ingrediënten | 100%, rundvlees. |
---|---|
Voedingswaarde | energie_kj=521, energie_kcal=124, vetten=4, vetten_verzadigd=2, koolhydraten=1, suikers=0, vezels=0, eiwitten=21, zout=0.2 |