Voor ultieme smaakbeleving, reverse sear: inpakken in aluminium folie en 120 minuten in de oven op 50 graden Celsius, stand hete lucht. Waarna lekker hard rondom aanschroeien en afmaken met grof zeezout.
Ingredienten: 100% rundvlees.
BAS – Tomahawk
Vanaf €46.90
About the meat:
- Dit Black Angus importeren we uit Schotland, waar dit ras zijn ook vandaan komt. Deze koeien lopen op de continue beregende sappige Hooglanden van Schotland. Dit geeft een unieke smaak aan het vlees. Het kenmerk is dat de Angus zeer weinig voedsel nodig heeft, maar ga je hem voeren dan ontstaand er iets!. Zie de black Angus Canada en Australië.
Opmerkingen:
- Vraag voor bereidingsadvies.
- zie voor recept ideeën: https://keulenkeurslager.nl/recepten/
- normale portie 200gram pp.
Ingrediënten | 100%, rundvlees. |
---|---|
Voedingswaarde | energie_kj=0, energie_kcal=0, vetten=0, vetten_verzadigd=0, koolhydraten=0, suikers=0, vezels=0, eiwitten=0, zout=0 |